Elke stap telt

ingezameld
Pr. ES

Steptember ambassadeur Prof. dr. Erik Scherder

Prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar klinische neuropsychologie (VU) en ambassadeur van Steptember, legt uit waarom bewegen goed voor je is: 
"Bewegen zorgt voor een betere hartconditie en het hart is weer de pomp van het brein. Heel jammer dus als u niet beweegt en u het wel kunt."

Youtube  
gezond3

Steptember: kom in beweging voor jezelf en voor anderen

Een maand lang gezond en fit
Sport, loop en fiets mee voor kinderen, jongeren en volwassenen met cerebrale parese van 1 september tot en met 28 september! Steptember is een uitdagende actie in de maand september. Je verbetert je conditie, terwijl je tegelijkertijd ook een positieve bijdrage levert aan het leven van mensen met cerebrale parese.

 

Youtube  
KArin

Karen

Karen is een vaste deelnemer van Steptember. Ze vindt elk jaar weer nieuwe mogelijkheden om haar stappen te zetten én sponsoracties te bedenken, want elke euro dat opgehaald wordt met de actie Steptember is bedoeld voor mensen met cerebrale parese. Ook meedoen of doneren? Kijk op www.steptember.nl voor meer informatie.

Youtube  
werk

Doe mee met je werk!

Wist je dat de gemiddelde kantoormedewerker tijdens een werkdag maar 3.000 stappen zet? Terwijl je minstens 10.000 stappen per dag moet zetten om gezond en fit te blijven. Gezond personeel heeft een positieve impact op het algehele functioneren van een organisatie. Doe mee met Steptember: Je verbetert je conditie, terwijl je tegelijkertijd ook een positieve bijdrage levert aan het leven van mensen met cerebrale parese.

Youtube  
janna sport

Janna

Janna heeft cerebrale parese. Dit heeft invloed op haar hele leven en op dat van haar familie. Maar Janna wil vooral zo goed mogelijk aan alles meedoen en deed vorig jaar zelf mee met Steptember! Haar doel was 5000 stappen per dag, het werden er meer dan 10.000!

Youtube  
mienke

Mienke

Mienke heeft cerebrale parese. In dit filmpje legt zij uit wat de impact van deze handicap is in haar dagelijks leven. We zien Mienke in haar kracht: Met haar hoofd is niets mis!
Ook bijdragen aan een beter leven met CP? Kom in beweging! Zet 10.000 stappen per dag, voor jezelf en voor anderen.

Youtube