Wim Vrugteman

STEPtember 2022

Steun mijn actie

Ik doe mee aan STEPtember en ga de uitdaging aan om 30 dagen lang, elke dag 10.000 stappen te zetten. Als jij mij sponsort voor deze prestatie, kunnen we samen mensen met cerebrale parese ondersteunen, en zo het verschil maken. Alvast bedankt!

My Updates

Eerste update

Tuesday 9th Aug
In september starten we pas met de stappenteller, maar de donaties komen nu al binnen. In minder dan een week tijd staat de teller van ons team al op ruim 1500 euro. Hartelijk bedankt voor deze geweldige start. Ook namens Fleur!❤️

Steun Fleur!

Friday 5th Aug

Dag allen, 

De dochter van mijn collega Bart heeft Cerebrale Pares (CP). Dit heeft ze overgehouden na een hersenbloeding. Nu staat de maand september in het kader van CP. Onder de naam Steptember kunnen met mensen met, of zonder CP geld inzamelen, door middel van gezond bewegen. Dit geld komt ten goede aan CP Nederland. 

Binnen Elazorg gaan we meedoen aan Steptember. Bart Bruggeman (collega), Dave Bremer (bewoner) en ik hebben als doel om elke dag van september 10000 stappen te zetten

Via deze weg willen we jullie vragen of jullie willen helpen om zoveel mogelijk geld binnen te halen, zodat er veel meer goeds rondom CP en voor mensen met CP gedaan kan worden. 

Geld als we ons doel halen, geld doneren per stap, of gewoon een gulle gift. Het kan op vele manieren. Klik op de knop DONEREN, dan komen jullie op de pagina waar gedoneerd kan worden.

Hartstikke bedankt voor jullie aandacht, ook namens Fleur!

Thank you to my Sponsors

150

Elazorg Hellendoorn

Veur mekaar, deur mekaar! Zet em op toppers!!

35

Jac Van Den Akker

25

Riek Vrugteman

20

Helma Robbers

Succes Wim!

10

Nelleke

10

Anonymous