Collin Meijer

STEPtember 2020

10K en 1 stappen per dag

Ik doe mee aan Steptember en ga de uitdaging aan om 28 dagen lang, elke dag 10.000 stappen te zetten. Zo komen we letterlijk elke dag een stapje dichterbij om baby's en kinderen, getroffen door cerebrale parese (CP), verder te helpen. 

Mijn lieve nichtje Liv wordt in september alweer twee. Deze kleine stoere meid heeft het niet gemakkelijk gehad. Vanwege CP heeft ze heeft een zware hersenoperatie achter de rug, maar lacht het leven toe. Mede door haar glimlach zet ik elke dag die ene extra stap. Help mij & Liv aan een mooi bedrag.

Dankjewel!


@KPN
Team: Never-Give-Up

Your Activity Tracking

SEPTEMBER

Your Badges

As you reach new milestones, you'll see your achievements here.

My Updates

#10

12 Sep 2020
Yes, samen met mijn collega Anke ga ik vandaag bijpraten en lunchen. Uiteraard kan dit niet zonder de nodige stappen. Op deze manier zie je nog eens iets van het land;-). Een onverwachts heerlijke dag, het zonnetje is heerlijk warm. De nazomer is nu echt begonnen. #10: 11.551

#7, 8 & 9

12 Sep 2020
De werkweek is weer begonnen en ook week 2 van STEPtember is los. Het blijft een uitdaging om met thuiswerken de stappen te halen. Het weer (veel lichte regen) maakt het ook niet gemakkelijk. Maar we gaan door en ik merk dat de stappen zelf steeds gemakkelijker gaan. Mijn lichaam went aan de dagelijkse stappen. Ik ben erg blij dat veel collega's dezelfde doelen hebben en veel calls dus lopend kunnen. 

En de stappen, die gaan goed hoor. 
#7: 11.779
#8: 10.489
#9: 12:310

#6

07 Sep 2020
Zondagggg, vandaag staat de verjaardag van mijn zwager en tevens de vader van Liv op het programma. Maar eerst help ik mijn maatje Kevin met het varen van een sloep over de Almeerse wateren. Een relaxe maar volle dag dus. Heerlijk om even het water op te kunnen, op een klein bui-tje na was het top. En ook nog eens super rustig. 

Daarna tijd voor een verjaardag, toch een beetje plannen zo met Corona. Gelukkig was het niet zo druk als normaal en heb ik ook nog even met Liv kunnen knuffelen! Uiteraard had ik bij lange na mijn stappendoel nog niet gehaald. Daarom met de hele familie erop uit. Langs de kinderboerderij en door de polder om onderweg te stoppen bij de Chinees. Mooie afsluiting van de zondag!

Eindstand: 11.463
Gemiddelde week 1: 12.078 per dag

#5

07 Sep 2020
Oef, wat was het gezellig gisteren. Een klein katertje en een beetje last van slaaptekort. Top dus om de zaterdag te beginnen. Ik zap wat tussen de Tour en F1 en besluit er een rustig dagje van te maken. Natuurlijk moeten de stappen wel gezet worden, dus trekken we er einde middag nog even op uit om een rondje Naarden te lopen. 

Eindstand, 8 KM en 12.477 stappen.

#4

07 Sep 2020
Heerlijk! Het is alweer vrijdag. De week is toch weer voorbij gevlogen. Vandaag had ik een zakelijke afspraak in Tilburg, dus veel KM'ers in de auto en minder tijd om calls lopend te doen. Vanavond krijgen we bezoek, zij zullen dus gezellig mogen meegenieten van een avondwandeling. Gelukkig is het weer stukken beter dan gisteren! Eindstand: 11.398 stappen.

#3

07 Sep 2020

#2 met Geertje

03 Sep 2020
Wat een heerlijke dag gaat dit worden, dacht ik toen ik vanmorgen op mijn telefoon naar het weerbericht keek. En wat een goede dag om samen stappen te zetten met een van de sponsoren, niemand minder dan Geertje Spanjaard namens KPN retail. Sinds de uitbraak van Covid-19 werken wij allemaal thuis, dus dan is face-to-face contact een meer dan welkome afwisseling tussen alle Teams meetings door. Na een heerlijke kop koffie gingen we er dan voor. Goed om op deze manier bij te praten en direct te werken aan het stappendoel. 

Samen komen we tot de conclusie dat het lopen met meer dan 600 (!!) KPN collega's een enorm gevoel van samenhorigheid geeft. We kunnen weer iets samen doen, een extra gevoel dat je werkt bij een groot bedrijf en dat je op deze manier impact kan maken voor een goed doel. En dan is het ook nog eens super goed dat we met z'n allen meer in beweging komen. Uiteraard kan een foto niet ontbreken. Ook belangrijk, wel 1,5 afstand aanhouden ;-). 

#1

02 Sep 2020
En toen was het 1 september. Eindelijk mogen we dan daadwerkelijk de stappen gaan invoeren in het systeem en natuurlijk de stappen gaan zetten. De eerste foutcodes en Franse updates van de app stromen binnen, maar gelukkig worden we vanuit de organisatie goed geïnformeerd. Ook in de onderlinge app-groepen stromen de berichten en successen binnen. Gelukkig laat de zon zich vandaag zien en zijn de stappen zo gezet. Op naar dag #2 waarbij mijn eerste 'gast' gaat meelopen!

Klaar voor de start...

31 Aug 2020

Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver! Dan start STEPtember en de uitdaging om dagelijks meer dan 10.000 stappen te zetten. Zoals je eerder hebt kunnen lezen ben ik enorm onder de indruk van de vele donaties en reacties die ik heb mogen ontvangen op mijn oproep dit goede doel te steunen. En dat viel ook de organisatie op. Vorige week benaderden ze mij om een stuk te schrijven voor in het persbericht, samen met Erik Scherder (link volgt zodra hij online staat).

Sinds vorige week is het ook mogelijk om de sponsoring tussenstand te bekijken op de homepage. En wat blijkt, ik sta zelfs nummer 1 van Nederland! Ik ben supertrots op dit resultaat, maar dit moet nog beter kunnen.  Daarom heb ik nu nog iets moois bedacht speciaal voor bedrijven.

 

Jouw bedrijf in de spotlight!

Voor €100 (of meer;-)) loop ik één dag in het shirt van jouw bedrijf. Ik maak hier een blog met foto of vlog van en plaats deze op mij STEPtember pagina en/of op sociale media. Ook nodig ik je dan graag uit om een dag met mij mee te lopen, zodat je iets meer kan vertellen over je bedrijf of waarom je gedoneerd hebt. Interesse? Neem dan contact met mij op via Linkedin, Facebook of Instagram, dan nemen we samen de mogelijkheden door.


Het eerste schaap is al over de dam: KPN heeft direct toegezegd een extra donatie te doen bovenop het inschrijfgeld. Ben jij de volgende?


…AF!

Vakantie & hoogtestage

24 Aug 2020
Het is dit jaar allemaal wat anders dan anders. De hele planning is anders dan dat ik begin dit jaar gedacht had. Zo ook het moment om op vakantie te gaan. Sinds de lockdown ben ik niet meer weg geweest en ik merkte aan mijzelf dat ik er echt even uit moest. Dan kan ik gelijk kijken hoe lastig of makkelijk het is om de 10K stappen per dag te zetten als je op vakantie bent. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn eerste week een gemiddelde van boven de 10K heb behaald. Toch al een klein succesje. Al zie je direct op welke dagen we meer hebben gereisd dan de andere. Dat is dus nog wel een uitdaging. Ik laat het wel weten als ik hier een goede oplossing voor heb gevonden ;-)!

Maar ik hoor jullie al denken, waar ben je geweest? In een klein weekje hebben we stappen gezet in het zwarte woud (Duitsland) en nabij Metz (Frankrijk). Erg mooie omgeving met gelukkig ook erg mooi weer. Even op internet een appje gezocht om wandelingen mee te zoeken (ik heb hiervoor alltrails gebruikt, de gratis versie). Erg tevreden over. Je kan een bestaande route pakken of gemakkelijk zelf een route plannen. De wandelingen waren stevig met enorm veel hoogtemeters en gelukkig ook veel stappen. Vooral de kuiten moesten hier flink aan wennen.

1 september komt nu echt snel dichterbij. Nog een weekje en dan gaan we los. Ik ben enorm benieuwd. En, voor als je nog niet gedoneerd hebt of je wilt nog wat extra doneren, alle beetjes helpen! 

De voorbereiding

19 Aug 2020
Met ongeloof en vol trots heb ik de afgelopen weken naar de teller gekeken. Wat een mooi bedrag is er nu al binnen gekomen. En er worden ook nog eens lieve berichten bij geschreven. Via deze weg nogmaals dank aan iedereen. Het belangrijkste gaat dus goed, geld ophalen (al mag er natuurlijk nog altijd gedoneerd worden ;-)). 
Nu deel 2: 10.001 stappen per dag.

Eerst maar eens uitzoeken hoeveel stappen ik gemiddeld per dag zet. Het valt mij op dat ik duidelijk minder stappen zet dan het pre Corona tijdperk. Sowieso dus goed dat ik daar iets aan ga doen. Ook draag ik bijna nooit meer mijn iWatch en houd ik dus niet al mijn stappen continu bij. Daar kan ik makkelijk iets aan doen.

Ik besluit in de avonden een rondje door de wijk te lopen. Het resultaat, de 2e helft van juli laat een duidelijke stijging zien. Helaas nog niet helemaal wat het zijn moet, het dagelijkse doel van 10K is maar op twee dagen behaald. 

Door fulltime thuiswerken mis ik zo'n 1500 stappen per dag, daarnaast ga ik vaak in de ochtend naar de sportschool maar daar moet ik andere oefeningen doen om echt 'stappen' te zetten. Ook zijn er niet veel plekken op loopafstand rond mijn huis. Ik moet het dus echt hebben van mezelf de deur uit schoppen en gaan. Op het moment van schrijven gaat dit vrij goed, buiten is het zonnig en 24-29 graden. Ik maak mij nu al zorgen om de regenachtige dagen..

Conclusie: elke dag minimaal 1 uur naar buiten om flink veel stappen te zetten. Dit levert tussen de 7000 & 8000 stappen op. De rest moet ik gedurende de dag zetten. En dat dan 28 dagen lang! 

Let's do this

Thank you to my Sponsors

04 Aug 2020

Patrick En Didier Donated €380.00

04 Aug 2020

En Vastgoed - Team Advies Donated €120.00

Zeker een heel mooi doel, dus zet hem op!
29 Jul 2020

Bram Haumann Donated €100.00

Goed bezig!
26 Aug 2020

Kpn Retail Donated €100.00

Veel succes Collin!
30 Jul 2020

Paul En Caroline Donated €75.00

Super initiatief. Ga ervoor en houd vol!
29 Jul 2020

Opa Albert Braspenning Donated €55.00

Super initiatief van Colin, top gozer. Voor onze Liv en alle kinderen die we op deze manier kunnen helpen .
29 Jul 2020

Liv Braspenning Donated €50.00

Lieve ome Collin! Ik vind het super lief wat je gaat doen. En ik ga er vanuit dat je dit makkelijk gaat redden. Zet hem op💪🏻❤️. Kusjes je kleine nichtje Liv
30 Jul 2020

Anton De Wit Donated €50.00

30 Jul 2020

Cora Donated €50.00

Succrs
31 Jul 2020

Fleminks Donated €50.00

Succes Collin, goeie actie en een mooi gebaar!
31 Jul 2020

Sandra & Michel Donated €50.00

Succes 💪
31 Jul 2020

Jordi & Romana Donated €50.00

29 Jul 2020

Ivar Dirkmaat Donated €35.00

Mooi initiatief! Succes topper :)
03 Aug 2020

Jeroen M Donated €35.00

29 Jul 2020

Ronald En Mirjam Donated €30.00

Maken wij het bedrag compleet 💪🏼Sterkte lieve Liv..
29 Jul 2020

Dick Van Schalkwijk Donated €30.00

Super topper! Doel bereikt...
16 Aug 2020

Jolanda Van Der Laan Donated €25.00

Wat een prachtig initiatief van je Collin.
05 Aug 2020

Ingeborg Donated €25.00

Wat een mooie actie! Zet h’m op in Steptember, Collin!
28 Jul 2020

Emine Tapan Donated €25.00

28 Jul 2020

Laura Hermans Donated €25.00

Voor ons lieve nichtje ❤️
05 Aug 2020

Martine Sijken Donated €25.00

Mooi doel Collin!
28 Jul 2020

Brigitte Braspenning Donated €25.00

28 Jul 2020

Rob Meijer Donated €25.00

Go for it son!
28 Jul 2020

Nicole Meijer Donated €25.00

Veel succes
28 Jul 2020

Tim Fruijtier Donated €25.00

28 Jul 2020

Xander Terpstra Donated €25.00

Natuurlijk helpen wij bij deze mooie actie voor jouw lieve nichtje. Heel veel sterkte! Respect dat je dit doet Collin
28 Jul 2020

Ron & Linda Magnin Donated €25.00

Voor Liv 💟💟💟💟
28 Jul 2020

Franco Achtien Donated €25.00

Nobel vriend. En Tafelwaardig 🙏
29 Jul 2020

Xander Vehof Donated €25.00

29 Jul 2020

Edwin Sosef Donated €25.00

Ze mag blij zijn met zo’n oom! Zet hem op Topper!
29 Jul 2020

Bart En Laura Donated €25.00

29 Jul 2020

Gerda Braspenning Donated €25.00

29 Jul 2020

Michiel Sterk Donated €25.00

Goed dat je hier deze aandacht aan geeft Colin!!
29 Jul 2020

Paul Kempers Donated €25.00

29 Jul 2020

Arjen Brokking Donated €25.00

29 Jul 2020

Auke De Vries Donated €25.00

29 Jul 2020

Annelien Van Der Horst Donated €25.00

29 Jul 2020

Anonymous Donated €25.00

29 Jul 2020

Nico Bleuel Donated €25.00

01 Sep 2020

Ilonka Donated €25.00

Wat een mooie actie en ook zo persoonlijk voor jou. Veel succes komende maand met de inzameling!
29 Jul 2020

Bas Zwartkruis Donated €25.00

29 Jul 2020

Peter Sitskoorn Donated €25.00

29 Jul 2020

Martijn De Vries Donated €25.00

Respect vriend!
29 Jul 2020

Allard Lith Donated €25.00

29 Jul 2020

Ramón&bianca Donated €25.00

Top initiatief!
29 Jul 2020

Jeffrey Van Inge Donated €25.00

Heel veel succes Collin met dit mooie gebaar!
29 Jul 2020

J. Van Der Velde Donated €25.00

🙏
29 Jul 2020

Brian Florea Donated €25.00

Mooie actie, Collin!
29 Jul 2020

Desteny Gijs & Bobby-jane Hendriks Donated €25.00

Voor onze lieve vriendin ❤️
29 Jul 2020

Tante Shannon Donated €25.00

Een hartstikke mooi gebaar! Succes! Voor m’n lieve nichtje♥️
29 Jul 2020

Oma Lyda Smalbrugge Donated €25.00

Wat super voor onze lieve Liv Melin.❤
01 Sep 2020

Max Oostrom Donated €25.00

Hi, Collin, prachtig initiatief wat je bent gestart! Heel veel succes. Hartelijke groet, Max Oostrom
01 Sep 2020

Arnold Van Benthem Donated €25.00

Te gek dat je dit doet Collin! Don’t count the steps, Make the steps count!!
01 Sep 2020

Ann Donated €25.00

Super en veel succes
18 Aug 2020

Joyce Donated €25.00

Succes!
08 Aug 2020

Anonymous Donated €25.00

Zet ‘m op kanjer 👍🏼
04 Sep 2020

Casper Verwiel Donated €25.00

💪💪
27 Aug 2020

Anonymous Donated €25.00

31 Jul 2020

Gigy En Rik Donated €25.00

31 Jul 2020

Roy Nieland Donated €25.00

28 Aug 2020

Pauline & Niels Donated €25.00

Zet hem op topper!!
31 Jul 2020

Joey Frankel Donated €25.00

31 Jul 2020

Ellen & Luke Donated €25.00

Mooi initiatief!
18 Aug 2020

Gijs Isbouts Donated €25.00

Succes Collin!
31 Jul 2020

Kim Groot Donated €25.00

31 Jul 2020

Anneke Mijnen Donated €25.00

Succes, mooi initiatief
11 Aug 2020

Megan Etty Donated €25.00

06 Sep 2020

Lilian V Duijn Donated €25.00

❤❤❤
02 Sep 2020

Paul Van Arendonk Donated €25.00

Heel veel succes Collin!
04 Sep 2020

Melle Kruyswijk Donated €25.00

Collin is doorgaans bij 2500 stappen al moe, dus ik ben benieuwd... go get ‘em ;)
28 Jul 2020

Mitchel Broek Donated €20.00

29 Jul 2020

Lois Kitzen Donated €20.00

Voor me kleine vriendin❤️
07 Aug 2020

Annet En Ed Broekema Donated €20.00

Mooi doel Collin
29 Jul 2020

Mike En Jessica Donated €20.00

Voor jou lieve Liv💓.
30 Jul 2020

Max En Iris Donated €20.00

30 Jul 2020

Lisa & Joey Donated €20.00

30 Jul 2020

Henk De Groot Donated €20.00

Succes top oom van liv
29 Jul 2020

Robbert En Gonnie Donated €15.00

Wat boft Liv met zo'n betrokken oom. Hopelijk haal je heel veel geld voor dit goede doel op!
07 Aug 2020

Amber Tania Donated €15.00

04 Aug 2020

Niek Donated €10.00

Succes Collin! Breng die beentjes maar in beweging :)
04 Aug 2020

Anonymous Donated €10.00

Succes!
28 Jul 2020

Collin Donated €10.00

28 Jul 2020

Iris Van Der Heide Donated €10.00

28 Jul 2020

Miranda Postma Donated €10.00

05 Aug 2020

Jolanda De Hart Donated €10.00

25 Aug 2020

Linda Weijters Donated €10.00

Veel succes!
28 Jul 2020

K. Hermans Donated €10.00

Mooi doel! Veel liefs voor jou en Liv
28 Jul 2020

Mireille Hermans Donated €10.00

Wat een mooi idee, veel succes en liefs!
28 Jul 2020

Barney Boekhoff Donated €10.00

28 Jul 2020

Dicky Birdfield Donated €10.00

28 Jul 2020

Anonymous Donated €10.00

28 Jul 2020

Anonymous Donated €10.00

Succes met'stappen'
28 Jul 2020

Oranje Stropdas Donated €10.00

Wanneer ga je mij teruggeven.
28 Jul 2020

Paarse Stropdas Donated €10.00

Mij hoef je niet meer terug te geven.
28 Jul 2020

Rode Stropdas Donated €10.00

Ik blijf lekker bij Collin.
28 Jul 2020

Partymanager Collin Donated €10.00

Alle stropdassen verkocht voor mn nichtje. Good luck Liv!
29 Jul 2020

Cheyenne Hendriksen Donated €10.00

29 Jul 2020

Anonymous Donated €10.00

29 Jul 2020

Anonymous Donated €10.00

29 Jul 2020

Desi Fruijtier Donated €10.00

Voor m’n nichtje Liv ❤️
29 Jul 2020

Michel Van Zuijlen Donated €10.00

Top, goeie actie!
29 Jul 2020

Jennifer Knoester Donated €10.00

Mooi doel, zet 'm op Collin
29 Jul 2020

Anonymous Donated €10.00

29 Jul 2020

Marcel Kars Donated €10.00

Als vaste tennismaat van de opa’s van Liv draag ik graag mijn steentje bij. Succes met de stappen. Mooi initiatief!👍🏼
29 Jul 2020

Joost Donated €10.00

Topper!
29 Jul 2020

Boy En Simone Bunschoten Donated €10.00

30 Jul 2020

Jazz Braspenning Donated €10.00

01 Sep 2020

Joke Strijaards Donated €10.00

18 Aug 2020

Anke Donated €10.00

Zet em op kanjer!
31 Jul 2020

Jeffrey Outshoorn Donated €10.00

Wie goed doet wie goed ontmoet
31 Jul 2020

Luuk Houtgraaf Donated €10.00

26 Aug 2020

Anonymous Donated €10.00

01 Aug 2020

Paonna Vergouw Donated €10.00

26 Aug 2020

Saskia Donated €10.00

Heel veel succes Collin!
11 Aug 2020

Nico Van De Kuilen Donated €10.00

Graag gedaan.
03 Aug 2020

Saskia Dekker Donated €10.00

Heel veel succes met de aktie!!!!
26 Aug 2020

Anonymous Donated €5.00