Elke stap telt

ingezameld

STAPPEN INVOEREN IN DE STEPTEMBER APP!

Natuurlijk vul je elke dag even je behaalde stappen in. Als je denkt aan stappen, dan denk je al gauw aan wandelen, maar niets is minder waar! Iedereen is verschillend, dus dat geldt ook voor de manier waarop je je dagelijkse aantal stappen haalt. Je kunt méér dan veertig verschillende activiteiten omrekenen in stappen. Je hoeft alleen maar de tijdsduur en de intensiteit van je activiteit aan te geven.

Dit jaar kan dat voor het eerst ook via de handige Steptember app, die zowel beschikbaar is voor iOS als Android toestellen. Selecteer de juiste datum, vul het aantal gezette stappen in of kies een van de activiteiten plus de tijdsduur en intensiteit, waarna deze worden omgerekend in het aantal stappen. Ook het werven van sponsors is mogelijk via de Steptember app.


Ga dus snel naar de Google Play of de App store om de Steptember app te downloaden op je smartphone.

 

PS: De Steptember is ook beschikbaar in Belgie. Dit werkt alleen niet via de hierboven vermelde links. Belgische deelnemers kunnen de App opzoeken in de App store of in Google Play door te zoeken op 'Steptember', eventueel in combinatie met de naam 'BOSK'.